Aktywne Wpisy

KingaM +6
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
źródło: 930a28e47c4d1d0d
Pobierz
Zawarudo +691
źródło: temp_file690442040923039513
Pobierz

Mirki, pomóżcie. Jak uważacie, chodzi o przykład np. matury. Można uzyskać 0-100%. Co świadczy o uzyskaniu dobrego wyniku: uzyskanie określonego wyniku wzwyż, np. 70% i więcej, czy uzyskanie wyniku, który jest wyższy niż wynik reszty społeczeństwa, np. wasz wynik 40%, średnio 20%. Matura jest tutaj teoretycznym przykładem, może być coś innego chodzi o to, czy uważacie, że dobry wynik jest uzależniony od uzyskania określonego rezultatu (jak go wyznaczyć), czy dobry wynik to wyróżnianie się na tle innych (bycie lepszym niż większość)?