Wpis z mikrobloga

I co lewaki #dupaboli? #neuropa się może wypowie?( ͡º ͜ʖ͡º)

Stosowne porozumienia niemieckie władze zawarły już z gigantami takimi jak Twitter, Facebook i Google. W ich efekcie firmy zamiast ograniczać się do wdrażania w życie wewnętrznych regulacji mają wymuszać wdrażanie w życie niemieckiego prawa dotyczącego mowy nienawiści. Władze Republiki Federalnej Niemiec traktują zaś mowę nienawiści bardzo surowo.

Taka demokracja tam

#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #truelolcontent
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaczypawlak: ale wszystko tu do siebie pasuje. Niemcy powolutku coraz bardziej ograniczają prawa obywatelskie, niedługo człowiek będzie się bał wyjść z domu. Pora na renesans Niemiec, najpierw biorą się za nienawistnych, wezmą się i za ciapiatych. Liberalna demokracja nie zdała egzaminu, pora na coś nowego.
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak:

że Niemcy to hipokryci? Sponsora będziesz bronił?

coś znowu nie zrozumiałeś, też jak zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc przeczytaj sobie jeszcze raz mój komentarz i odpowiedz mi na pytanie kogo z tej okazji d--a boli

A mówi to neoliberał, który narzeka na neoliberalny system, litości xD

poprawione :)
  • Odpowiedz
coś znowu nie zrozumiałeś, też jak zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc przeczytaj sobie jeszcze raz mój komentarz i odpowiedz mi na pytanie kogo z tej okazji d--a boli

@teren: W sumie Ciebie nie da się zrozumieć w takim razie( ͡° ͜ʖ ͡°)

poprawione

@teren: No nie bardzo( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak:

W sumie Ciebie nie da się zrozumieć w takim razie( ͡° ͜ʖ ͡°)

a którego słowa w zdaniu "chyba prawaków #dupaboli z tej okazji." tzn z okazji usuwania hejtów z facebooka, nie rozumiesz? ( ͡ ͜ʖ ͡)

dziekuję za poprawkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

poprawione znowu i nie ma za co ( ͡°
  • Odpowiedz
a którego słowa w zdaniu "chyba prawaków #dupaboli z tej okazji." tzn z okazji usuwania hejtów z facebooka, nie rozumiesz? ( ͡ ͜ʖ ͡)

@teren: Przeszkadza mi ogólnie cenzura w tym problem.

poprawione znowu i nie ma za co ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@teren: Ale manipulujesz( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Przeszkadza mi ogólnie cenzura w tym problem.

@Kaczypawlak: cenzura ci nie przeszkadza bo gdyby tak było to tak samo pisałbyś o ochronie tzw uczuć religijnych, a nie zauważyłem twoich narzekań na brak wolności słowa w tym zakresie w Polsce. Poza tym pisałesś w samych superlatywach o Chinach gdzie w ogóle nie ma wolności słowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak wiec to tylko #prawackahipokryzja

jeszcze
  • Odpowiedz
cenzura ci nie przeszkadza bo gdyby tak było to tak samo pisałbyś o ochronie tzw uczuć religijnych

@teren: No nie, to już twoje farmazony( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym obecnie nie można śmiać się z Zydów czy muzułmanów przez te powody.

Poza tym pisałesś w samych superlatywach o Chinach gdzie w ogóle nie ma wolności słowa ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak:

No nie, to już twoje farmazony( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym obecnie nie można śmiać się z Zydów czy muzułmanów przez te powody.

serio? to wrzuć jakiegoś linka jak krytykujesz brak wolności słowa w Polsce ze względu na ściganie za obrazę religijną

No nie wiem, sięgasz po argumenty "a u was biją murzynów" w Chinach się nie certolą, tam Michnika by powiesili a u nas mówi "prawdę"
  • Odpowiedz
serio? to wrzuć jakiegoś linka jak krytykujesz brak wolności słowa w Polsce ze względu na ściganie za obrazę religijną

@teren: No wstrzymano ekshumację w Jedwabnem( ͡° ͜ʖ ͡°)Linl, aby nie obrazić Żydów.

to raczej prawactwo sięga
  • Odpowiedz
No wstrzymano ekshumację w Jedwabnem( ͡° ͜ʖ ͡°)Linl, aby nie obrazić Żydów.

@Kaczypawlak: Kaczyński wstrzymał lol

Sam to zrobiłeś wcześniej.

nie, nawet gdybym to zrobil to zrobiłem to później. A po drugie nie zrobiłem, bo porównanie do China nie ma nic wspólnego z argumentem "a u was bija Murzynów" Mialoby tylko wtedy gdyby w Chinach były mniejsze represje niż w Niemczech, a nie większe. tak więc
  • Odpowiedz
A na czyją prośbę? Gminy żydowskiej a nie sam( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kaczypawlak: mówisz, że Kaczyński tylko wykonywał polecenia Żydów bo to nie była jego decyzja? XD

Widzę, że język polski jest trudny xD

jest, ale jak się przylożysz
  • Odpowiedz
mówisz, że Kaczyński tylko wykonywał polecenia Żydów bo to nie była jego decyzja? XD

@teren: Jego decyzja, ale podparta ich prośbą, aby nie obrażał ich uczuć religijnych.

jest, ale jak się przylożysz to dasz rade sie nauczyć,
  • Odpowiedz
Jego decyzja,

@Kaczypawlak: no i właśnie o to chodzi. Mam się może tłumaczyć za decyzje prawactwa? ( ͡ ͜ʖ ͡)

To Ty masz problem ze składnią zdań a nie ja.

nie mam żadnego problemu ze składnią,
  • Odpowiedz
Mam się może tłumaczyć za decyzje prawactwa? ( ͡ ͜ʖ ͡)

@teren: Jarek i Lech są na równi prawicowi jak i lewicowi.....

nie mam żadnego problemu ze składnią, a
  • Odpowiedz
Jarek i Lech są na równi prawicowi jak i lewicowi.....

@Kaczypawlak: Lecha już nie ma tak więc nie może być ani prawicowy ani lewicowy. a co do żywego Kaczyńskiego to o związki z lewicą bym go nie podejrzewał :)

Nie wcale, jeszcze raz Cię zacytuję:

zamiast cytowac to
  • Odpowiedz
Lecha już nie ma tak więc nie może być ani prawicowy ani lewicowy. a co do żywego Kaczyńskiego to o związki z lewicą bym go nie podejrzewał :)

@teren: Został Jarek.

zamiast cytowac to przeczytaj
  • Odpowiedz