Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
NarciarzFarciarz +46
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
Stoję sobie na przystanku, i podchodzą do niego kanarzy.
Pytam się ich od razu czy jeśli bilet mam zakupiony przez internet i w przeglądarce to nie będzie problemu.(dowodzi to moich uczciwych intencji)
Mówią, że ok.
W autobusie sprawdzają bilety i okazało się, że zakupilem bilet 9 grudnia i jeśli miesiąc ma 31 dni to odejmuje się od daty zakupu 2 dni, a nie jeden. Czyli bilet był do wczoraj.
I wlepili mi mandat. K---y nie ludzie. Od okolo 5 lat jestem stałym klientem MZK.
Dziękuje PAN Woody. #torun
@ZjemCiNoge: cooo? xD co to za c-----e zasady
P----------o ludzkość hurr albo 31 egal durr
Komentarz usunięty przez autora
I nie dostałeś mandatu tylko wezwanie do zapłaty opłaty dodatkowej. Zresztą zupełnie prawidłowo.
@lollipops: raczej nie mobilet, bo mobilet działa w porządku - kupowałem już w Toruniu miesięczne, 15-dniowe, tygodniowe i całodniowe ;)