Wpis z mikrobloga

Na zewnątrz pizga złem, muszę iść na zajęcia, mogłabym mieć taką parasolkę, ludzie by się ode mnie odsuwali jak od dziwaka i zboczeńca, ale w końcu znalazłabym kogoś w moim otoczeniu kto lubi anime, bo od października nie znalazłam nikogo kto ogląda ( ͡° ʖ̯ ͡°) Można porozmawiać ze mną na inne tematy, nie żyję tylko chińskimi bajkami, ale fajnie by było.
Brak też ludzi oglądających serię animowanych filmów o lidze sprawiedliwych i Batmanie.
Może to jednak wstyd mówić o tym w towarzystwie albo mają tajny klub i nie chcą mi o tym powiedzieć.
#problemypierwszegoswiata #anime trochę #studbaza
Pobierz kawaiimaid666 - Na zewnątrz pizga złem, muszę iść na zajęcia, mogłabym mieć taką para...
źródło: comment_WCkvULGTf9T5UtjEUiTXcvn5NkOU7UYy.jpg
  • 28
@kawaiimaid666: aaa właśnie. zapisz się na japoński, sama zbieranina "mangozjebów", u mnie na 12 osób tylko 2 nie oglądają anime (jedna nie wiedziała co to jest).

@kawaiimaid666: jeśli nie mokłaś przez 2 h wracając radośnie do domu, to nie wiesz co to życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ParsecV: widze, ze nie ma rozwiazan idealnych, ale i tak lepiej niz jeden koles, ktory powiedzial, ze mu sie podobam i laskawie moglibysmy razem, ale musze przestac ogladac anime. Nie tak, ze nie ogladac z nim czy ogladac i o tym nie mowic, tylko zupelnie. Dalej mnie ciekawi jak chcial to zweryfikowac.
@kawaiimaid666: u nas jest przedział od chyba 11-12 lat (najmłodsza uczestniczka), do zdaje się 35-40 (najstarsza, nie przyznała się). póki co jedna osoba tylko się nie przykładała do nauki, nie chciała nic mówić, pisać, no i sobie poszła miesiąc temu. nikt do niczego nie zmusza, jest fajnie, wesoło, polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niestety jak dla mnie moglibyśmy bardziej skupić się na wiedzy do N5, no ale
@kawaiimaid666: #tarnow . 96 zł na miesiąc. ale są miesiące takie jak styczeń, gdzie są tylko 2x zajęcia. ja mam jedynie obawy, czy w czasie 2 lat nauczę się na N5, ale już mam plan awaryjny obmyślony z korepetycjami dla większej grupy chętnych i ambitnych :)

EDIT: kurczę chcę taki parasol!