Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +21
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
Ja uważam, że dresy w jakich chodzę po domu też są zajebiście ciepłe i wygodne, ale nie wychodzę w tym czymś pokazywać się ludziom.
Oczywiście każdy sobie nosi co chce, są pewnie różowe co noszą to faktycznie dla ciepła w połączeniu z innymi ciepłymi ubraniami (gdy jest serio zimno, a nie przy 5℃) i wygody mimo, że jest to cholernie brzydkie. Domyślam się (a i wiele różowych to potwierdza), że jest dużo innych wygodnych i ciepłych butów, które nie wyglądają jak worek wyciągnięty ze śmietnika, więc panny, które to noszą kupują to tylko dlatego bo jest taka #moda.
A najlepsze jest to: dziewczyna maluje się godzinę zanim wyjdzie, wybiera piękne ciuchy (oczywiście nie ma w co się ubrać :D) i w ogóle robi się na cudo, a na koniec zakłada te podbuty niszcząc cały efekt ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oswiadczenie #zima #modadamska #gorzkiezale #buty #logikarozowychpaskow
żyj i daj żyć
(wygodne + ciepłe + ładne) > (wygodne + ciepłe + brzydkie)
Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora