Wpis z mikrobloga

Komuś się czasem nie zagubił samochód?

Fiat Ducato III (przed liftingiem)

Stoi pod moim sklepem od około 12:00 od poniedziałku. (04.01.2016)
Pomijając fakt że to trochę niegrzeczne zostawiać duży samochód bez słowa na kilka dni na prywatnym terenie, uniemożliwiając dostawę - samochód stoi bez tablic ani czegokolwiek pozwalającego zidentyfikować samochód.

Policja twierdzi że jest "niczyi".

Samochód stoi na Chynowie w Zielonej Górze na ulicy Błotnej 1 która znajduje się między ulicą Truskawkową a ulicą Poznańską.

Zdjęcia:

http://imgur.com/a/knZ89

#zielonagora #zg #chynow
Pobierz Heck_2 - Komuś się czasem nie zagubił samochód?

Fiat Ducato III (przed liftingiem)...
źródło: comment_IidBuMgouhQf68nWiKKmSFqpdPUdJPe6.jpg
  • 120
@BlackLight: Nie znam się. Wysyłają do mnie zawsze bydle takie które ledwo wjeżdża w ulicę i nawraca 5 minut. Do tego jest to o dziwo ruchliwa ulica, i dostawczak wystający poza mój "trójkąt" skutecznie by zatamowal ruch.
@Heck_2: to moze nie auto winne tylko kierowca-#!$%@?? Czlowieku, ja czasami musze jezdzic tak ze na doslownie milimetry jezdze, a taki wjazd jak do Ciebie (google maps) to zaden problem nawet dla auta z naczepa. Takze ten Twoj wpis to jedna wielka blazenada..
@ffrugopl: Prawdą jest że zupełnie nie zwróciłem na to uwagi. Do tego nie chodze tamtą drogą, a dziś po prostu klepłem zdjęcie przy okazji. Nie siedziałem na miejscu więc nie interesowałem się tematem na tyle by obchodzić komisy. Miałem zamiar to zrobić dopiero jutro.
@BlackLight: Ja naprawdę nie wiem, jakbyś tam manewrował gdyby dodatkowo pomiędzy Ducato a sklepem pod murem stał jeszcze jeden samochód, a po drugiej stronie u sąsiada równolegle 3 samochody. Tak to wygląda za dnia. No ale nie jestem zawodowcem.

Za brak informacji o tej kartce wszystkich przepraszam - ale nijak nie połączyłem tego z komisem na przeciw, bo zwyczajnie mu się nigdy nie przyglądałem. (a po 18 i tak nie było