Wpis z mikrobloga

@Magromo: nie pakuje sie w 5cio letni zwiazek, ide na te same studia, ale tylko na semestr zeby poznac swoja terazniejsza Paskówne i zmieniam na ten sam kierunek na innej uczelni bo tu zmarnuje pare lat i gowno sie naucze
  • Odpowiedz
@Magromo:
1. Nie tracę tyle czasu na głupoty przed kompem.
2. Nie wydaję dużej ilości kasy na gitarę elektryczną i piec których prawie wcale nie używałem
3. Robię więcej przy domu
4. Więcej przykładam się do samorozwoju w kierunku który mnie interesuje i który zapewnia mi zarobek
  • Odpowiedz
Znów macie 16 lat ale wiedzę jaką posiedliście przez całe życie. Co robicie?

@Magromo: Ale cofam się w czasie, czy po prostu młodnieję i mam 16 lat teraz, w 2016 roku? Bo to spora różnica.
  • Odpowiedz
@Magromo: Wygrywam jak #!$%@? wszystkie zakłady bukmacherskie z przedziału 2000-2015, potem umieram szczęśliwy na górze koksu w mojej willi na prywatnej wyspie z benizem w ustach jakiejś dziwki.
  • Odpowiedz
@Magromo: i tak #!$%@? tutaj ktokolwiek by co zmienil.Przegralby zycie tak jak wczesniej nic nie zmieniajac,a oszukujac samego siebie ze jeszcze ma czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Magromo: Żadne studia tylko Zawadówka i po do szkoleniu się w fachu wyjazd za granicę, później powrót do Polski, kupno ziemi i postawienie domu i czynszówek dzięki którym będziesz miał stały dochód do końca życia.
  • Odpowiedz