Aktywne Wpisy

raul7788 +300

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie

Pytanie do wszystkich którzy mają powyżej 24 lat.
Znów macie 16 lat ale wiedzę jaką posiedliście przez całe życie. Co robicie?
1. Nie tracę tyle czasu na głupoty przed kompem.
2. Nie wydaję dużej ilości kasy na gitarę elektryczną i piec których prawie wcale nie używałem
3. Robię więcej przy domu
4. Więcej przykładam się do samorozwoju w kierunku który mnie interesuje i który zapewnia mi zarobek
@salat89: leczyć zęby jeszcze można przecież
Komentarz usunięty przez moderatora
@Magromo: Ale cofam się w czasie, czy po prostu młodnieję i mam 16 lat teraz, w 2016 roku? Bo to spora różnica.
Komentarz usunięty przez autora