Wpis z mikrobloga

@Magromo:
@magiczny_orangutan:
Dobra, bo zrobiłem z siebie jakiś wielki pussymagnet. Po prostu wiedząc to co wiem teraz, nie byłybym aż takim samcem omega ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dopiero po latach sobie uświadomiłem ile miałem łatwych koleżanek i totalnie s----------m wszystkie okazje przez stulejowy nieogar.
  • Odpowiedz
@impet: Konkretnie trudno powiedzieć, bo nigdy nie zastanawiam się nad tym, co jest poza moim zasięgiem. A z poziomem tamtej świadomości i stylem życia to zwyczajnie było. Teraz mógłbym powiedzieć czym się interesuję itakdalej, ale to się mija z celem. Celowałbym w zagranicę.
  • Odpowiedz
@Magromo: odnajduję Michała Białka - skromnego studenta marketingu i zarządzania z Poznania i przekonuję go żeby nigdy nie próbował uruchomić żadnego portalu w internecie.
  • Odpowiedz
@Magromo:

1. Uczę się programowania lub innego zawodu który daje dobrą kasę.
2. Siłka lub pływanie - regularnie
3. Lepię się do każdej laski nie zwracając uwagi czy coś wyszło czy każe mi spieprzać ( w sumie to tak robiłem)
4. Angielski - przydaje się później
  • Odpowiedz
8. Nie męczę się na kacu tylko na drugi dzień prawienie leczę się dwoma browarkami jak tylko wstanę.

@BetonowyDeszcz: Ale wiesz że badanie potwierdziły że to tylko pogarsza sytuacje?
  • Odpowiedz