@Merkava: Jedni mowia ze tak, inni ze nie. Dla mnie prawdziwa plyta audio (nie taka wypalana w domu z mp3) brzmi lepiej (nie mowie tez ze winyl brzmi zle-brzmi bardzo dobrze) natomiast odluch winyla ma cos w sobie, ciezko mi to okreslic. Caly czas widzisz jak igla szuka dzwiekow w rowkach plyty, widzisz jak pracuje. Zaiste duchowe przezycie dla kogos kto nie moze zyc bez muzyki ( ͡°͜ʖ
@Noxside: Moze to glupie ale mam swoje top 3 setow trance z tamtych czasow i na pierwszy rzut poszly wlasnie tracklisty z nich. Chce miec kazdy kawalek z kazdej tracklisty na winylu. Potem sie zobaczy ( ͡°͜ʖ͡°)
@dwa_koty_kastrowane: Z tamtych lat najbardziej mi zapadł w głowie set Tomcrafta z trance energy i każdy jeden CRL. Też mocne wejście w 2003 miał PK. ( ͡°͜ʖ͡°)
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
#muzyka #muzykaelektroniczna #vinyl
@Merkava: Polecam cokolwiek z tlumieniem otoczenia ( noise cancellation). Mam Sony MDR1-RNC i nie zamienilbym na nic innego.