Aktywne Wpisy
SbigniewZtonoga +182
p0lka po ścianie nazywa facetów, którzy nie są milionerami frajerami i gardzi wręcz nimi na tym tiktoku - pomożemy koleżance pozbyć się współpracy z kfd? Z tego co pamiętam to jest tu jakiś Mirek, który pracuje w kfd/ jest odpowiedzialny za komunikację? Całkowicie obrzydliwa persona, odechciało mi się zrec vitapacka i kreatyny z tej firmy :)
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
źródło: IMG_1671
Pobierz
PiersKurczaka +14
I czego wy nie śpicie jeszcze

1. Chce stworzyć dużo baz danych o różnych nazwach z nadaniem uprawnień dla danego użytkownika (użytkownik już istnieje). Według helpa niby się da przez
jednak to nieprawda. Mam utworzonego użytkownika test.
Wykonuje więc komendę
rzuca błędem
mówię ok, dam mu to co chce
i znowu rzuca błędem
Żadne kombinacje z przedrostkami, parametrami, nic nie działa. Totalnie nic nie działa. Super, teraz z palca weź sobie twórz kliencie N baz, bo przecież panel jest zabugowany na amen.
2. Nie da się dodawać w panelu baz danych powyżej 16 znaków w ciągu dalszym... Stąd trzeba użyć CLI, które jest zbugowane. Ja wiem, że da się to zrobić 3 różnymi komendami, ale czemu mam używać 3 komend, skoro powinienem to zrobić jedną działającą prawidłowo... #mydevil