Wpis z mikrobloga

Oczywiście wszystkim życzę wesołych :-)

Chciałam się tylko pochwalić, że mimo iż są święta to przysiady dalej robię. Nawet nie piłam bo trzeba ćwiczyć. Ot zdziwienie bo nie ma większego lenia niż ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 7
  • Odpowiedz
@czikiratka: powiem Ci, że plan przysiadów robię wg wyzwania, ale mam zamiar cwiczyc oczywiście dłużej (dwa wesela w tym roku) i nie czuje ze to challenge. Dla mnie sposób odreagowania na początku, po tygodniu gdy zobaczyłam efekty obiecałam sobie, że nie przestanę :-) dzisiaj dzien 21 jakoś.
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: ja mam dzisiaj 20 dzień a jadę wg. foto ;) tak jak piszesz- rezultaty są już po tygodniu, niebieski nie widzi ale ja tak xD tyłek się 'podnosi' i środek jakby uwypukla a i uda smuklejsze :)
z poczatku nie wierzyłam w to i raz już się poddałam ale tym razem jadę z koksem ostro xD (tylko przysiady, nic poza tym).
szkoda tylko że zdjęć nie zrobiłam :/
c.....a - @dorotka-wu: ja mam dzisiaj 20 dzień a jadę wg. foto ;) tak jak piszesz- re...

źródło: comment_lHIjWBecWWSZfFASfHHr3QlEdLDcV1wG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@czikiratka: ja jadę wg foto. i na nim jestem na 18 dniu, jedynie zaczelam kilka dni wczesniej ale tak o poprostu pozniej znalazlam challenge. Ja zrobiłam zdjęcia w 3 dni. Celluit znika. Tylek odstaje i jest taki jędrny. Mój niebieski widzi i bardzo mu się podoba (mam predyspozycje wiec efekty podwojne). Teraz też zacznę hulahop (jak je kupię) bo też dobre efekty. Na weselach będę laska! :-) powodzenia różowej życzę!
dorotka-wu - @czikiratka: ja jadę wg foto. i na nim jestem na 18 dniu, jedynie zaczel...

źródło: comment_D7CPP7Fk1hrcoZCXy1JCgJcoFTcqmBBd.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz