Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +540
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +708
Pytanie do mirków z Cyfrowym Polsatem. Kupiono ostatnio babci pakiet Familijny HD. Pamiętam że na liście kanałów były te wszystkie NatGeo, Republiki i Discovery w HD na kiju. Tylko że z ciekawości zacząłem bawić się dekoderem skanując pasmo i od tego czasu nie mam dostępu do tych kanałów które są dane jako prezent w pakiecie (jest komunikat że to kanał niedostępny w tym pakiecie). Jak je odzyskać? Skanowanie kanałów wg listy z dekodera nic nie daje a chciałbym odzyskać dostęp do tych kanałów bo odkryłem że tam była Republika. Generalnie ona dostała telewizję tylko po to żeby odciągnąć ją od Radia Maryja ale to za wiele nie pomaga a chcę ją przekonać do oglądania pokazując właśnie Republikę.
W pakiecie Familnym HD nie ma Discovery HD, NatGeo ani TV Republiki. Te kanały są dostępne od pakietu Familijnego Max HD.
lub przez infolinię.