@JengaGol: nie mów jej tego. Dziewczyna narobi sobie nadziei, że będziecie mieli idealne życie po tych 8 miesiącach, a w tym momencie, za granico możesz poznać inną, czy po prostu stracić nią zainteresowanie - albo na odwrót, że ona pozna bolca na boku.
@JengaGol: to proste przecież, spędzajcie ze sobą maks czasu jaki został do wyjazu, korzystajcie póki możecie. niech ma odczucie, że tobie zależy. chyba nie musze ci opisywać jak się podrywa dziewczynę :P oczywiście zaznacz, że wyjeżdżasz na jakiś czas, ale nie rób z tego tragedii, bo czas szybko zleci, jeśli ty podejdziesz do tego na luzie to i ona też tak to przyjmie. i oczywiście jeśli chcesz kontynuacji, to utrzymuj kontakt
@JengaGol: może jej po prostu powiedz że ją lubisz? Chodź moim zdaniem bez sensu dawać nadzieję i kazać prawie rok czekać, ona będzie jak pies a Ty sobie kogoś na miejscu znajdziesz w tym czasie albo na odwrót i tylko sobie krzywdę zrobicie
@siostra_packa: Nie znajde sobie. Ja sie bardzo rzadko #!$%@?. W niej się zabujałem od pierwszego wejrzenia i do dzisiaj po 3 latach nadal mi się podoba.
Najbrzydsza (i będąca na granicy upośledzenia) typiara u mnie w robocie (i jednocześnie jedna z najbrzydszych kobiet, jakie widziałem), gdy koleżanki sobie z niej żartowały, żeby brała się za mnie, powiedział, że jestem za brzydki dla niej. #przegryw
Obecnie utrzymuje bardzo dobry kontakt z dziewczyną która wg. moich wystalkowanych informacji #!$%@? sie we mnie motzno.
Niestety wyjeżdzam za granicę na 8 miesięcy? Jak jej przekazać że chciałbym coś więcej ale po tym czasie?
#rozowepaski #podrywajzwykopem
@JengaGol: nas się pytasz?
Rozumiem że pomimo wystalkowanych informacji o tym że mnie bardziej niż lubi, to też są jakieś oznaki zainteresowania?
2. zasada Stulejberga: "Nigdy, ale to przenigdy, nie mów o swoich uczuciach".
Gdzie można przeczytać cały zbiór zasad Stulejberga?