Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +649
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
HardWax +1082
#memy
Adam Z usilnie próbuje adorować Ewę podczas imprezy i ich drogi powrotnej w kierunku przystanku (buziaczki, odchylenia, smieszki sreszki). Ewa zaczyna lepiej kontatkować podczas ich 50 minutowego pobytu na ławce po wyjściu z ostatniego klubu. Na tyle wraca jej świadomość, że jest już w stanie chodzić bez przewracania się. Idąc w kierunku mostu Rocha daje powoli do zrozumienia Adamowi, że wszystko fajnie, ale dziś nie porucha.
Adam się złości, ale nie daje za wygraną (jak pijana kobieta mówi nie - to wcale nie znaczy nie, nie?). Adam ma świadomość, że Ewa nie ma kontaktu ze światem, bo upadł jej telefon i padła bateria. Udają się w strone rzeki - przypuszczalnie siku lub paw. Zapewne zeszli tą stroną którą szli,a nie tą z wizji lokalnej(odrobina mataczenia na wszelki wypadek nie zaszkodzi). Nad rzeką Adam przechodzi do ostrzejszego ataku i próbuje zaspokoić męskie potrzeby na siłę. Ewa się wyrywa i ucieka do wody(jak spanikowana zwierzyna) w której zapewne traci równowagę i zaczyna się topić. Adaś widząc, że kobieta, którą właśnie próbował zgwałcić zaczyna się topić wybiera opcję - UCIEKAM(bo jak ją uratują to i tak mam przewalone) i oddala się z miejsca zdarzenia. Tonącą (lub płynącą) Ewę zauważają bardzo źli ludzie na moście, którzy właśnie byli w trakcie wyrzucania rozczłonkowanych zwłok do rzeki. Postanawiają ją wyłowić na wypadek jakby coś widziała(przypominam mignięcie i bieganie przy moście). Cucą ją(o ile przeżyła) i ładują do bagażnika wraz z pozostałą cześcią zwłok, której nie zdołali wyrzucić z powodu dziwnych okoliczności. Jeśli przeżyła to zapewne jedynym znakiem jaki mogła dać to przepchnięcie dowodu przez uszczelke bagażnika(sprawdzałem-wykonalne). Adas rozpoczyna swój spanikowany rajd po Poznaniu, bo dotarło do niego, że chyba jednak są jakieś szanse, że mogła przeżyć. Najlepiej sprawdzić z drugiego mostu czy nie jadą jakieś karetki,a potem sprawdzić czy przypadkiem jakoś nie wróciła do domu(rondo Rataje). Osoby przetrzymujące Ewę(o ile żyje) widząc medialność sprawy wysyłają kogoś, aby przekupić świadka, aby definitywnie zrzucić śmierć Ewy na Adama Z(Karolina K). Zamknięcie głównej sprawy sprawi, że policja nie bardzo będzie się interesować jakąś tam obciętą ręką i sprawi także, że już nikt nie będzie szukał Ewy, więc można ją spokojnie sprzedać do Niemiec.
Taką to oto teorię wysnułem ja - Pan Zielonka Czyki Beng.
Jestem ciekawy Waszych teorii, bo pewnie wszyscy kanapowi detektywi jakąś mają :)
Pozdrawiam i wierzę w to, że Ewa się znajdzie.
#ewatylman
@CzykiBeng: