Aktywne Wpisy

Mam znajomego programistę w wieku 50 lat i koleś co chwila się doszkala, a to z AI, a to z bezpieczeństwa, a to jakieś inne chuje muje, non stop mi wysyła jakich to kursów nie skończył xD.
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca

wrak_huopa +123
#spierdotrip Huop spędził dwie weekendowe nocki w lasach, no bo gdzie?
Pierwotny plan zakładał rozbicie się przy stawach, ale był tam taki syf i smród, że głowa mała. Poszedłem więc na sprawdzone starorzecze i mokradła. To były dobre miejsca na rozbicie namiotu, gotowanie żarełka i czytanie książki przy herbatce.
A potem przyszedł się wieczór i chmary komarów niczym 20 lat temu. Po zmroku przestały wściekle atakować... Za to obudziły się
Pierwotny plan zakładał rozbicie się przy stawach, ale był tam taki syf i smród, że głowa mała. Poszedłem więc na sprawdzone starorzecze i mokradła. To były dobre miejsca na rozbicie namiotu, gotowanie żarełka i czytanie książki przy herbatce.
A potem przyszedł się wieczór i chmary komarów niczym 20 lat temu. Po zmroku przestały wściekle atakować... Za to obudziły się
źródło: IMG-20260524-1
Pobierz

Żarciki z serii "Twoja stara.." w #hots :-D
Co ciekawsze kawałki:
Yo mama's so fat she takes up two spots in medivac.
Yo mama's so fat she is the next Azmodan skin (credit to my boy Hammy)
Yo mama's so fat her trait is unstoppable
Yo momma so fat, she soaks all 3 lanes at once.
Yo mama's so fat the core hearths to her.
Yo mama's so fat Leoric needed a bigger tomb.
Yo mama's so fat Zagara's maw choked to death on her.
Yo mama so fat she's called Yo'mama and gives 2x xp.