Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +934
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
President_Hubert +66
Kolejny kuzyn spodziewa się potomka, tu już biegają dwa małe, a trzeci się tylko ślini i płacze, bo biegać jeszcze nie potrafi, ale japę drzeć już tak. Normalnie guwniakoapokalipsa. Boże, daj mi siłę. #gorzkiezale #guwniak
@oranzmetylowy: i podbiłaś świat swoim światłym myśleniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@oranzmetylowy: guwniaki dookoła wsrod znajomych mi nie przeszkadzają, po prostu załamałam się na myśl, że w czasie przeznaczonym na swiateczny odpoczynek będę mieć styczność z przedstawicielami tej grupy spolecznej tak licznie.
@ossj: wiem, że jestes trollem,ale w ramach ciekawostki przyrodniczej, dlaczego Ty mozesz nie chciec a ja nie? xD
@oranzmetylowy: otóż to, dlatego dzieciaki są fajne przez pierwsze 15 minut, pozniej nie będąc rodzicem niestety nie można sprzedać im klapsa w...tyłek oczywiście, nie dziąsło :P
@oranzmetylowy: masz 20 lat na podstawie tej analizy xD Ty mnie komentujesz intelygenta kolezanko..
@ninakraviz: No jestem tego samego zdania. Dlatego nigdy nie mogłabym być nauczycielka, chyba bym te wszystkie dzieci poustawiała po kątach dosłownie.
@oranzmetylowy: ja p------e, sama sie w------ś xD pierwszy skomentowałem, chyba jesteś nienormalna ;(