Aktywne Wpisy
saji +84
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +166
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Działa identycznie w warunkach bojowych, co i w przypadkach cywilnych. Jeśli w waszym sąsiedztwie zauważycie jakąkolwiek emisję w postaci chmury zanieczyszczeń, powstałej czy to w wyniku eksplozji, czy gwałtownej emisji do powietrza, wyciągnijcie maksymalnie przed siebie rękę i spróbujcie zasłonić chmurę kciukiem.
Jeśli to się nie uda, nie jesteście w bezpiecznej odległości.
#jessenapoligonie #chemia #protip
Czytać nie umiesz?
@Kramarz:
wykop elita internetów xD
@Kramarz: czas kawy się zbliża, dawaj z kubkiem ;)
Całe życie nie wiedziałem co tak naprawdę robi Vault Boy na tym zdjęciu.
Teraz wiem.
I to inne niż wątek na reddicie i stronki o falloucie ;)
@jesse__pinkman: Czemu w kierunku Z którego wieje wiatr ? To nie będzie w stronę miejsca eksplozji ?
Komentarz usunięty przez autora