Aktywne Wpisy
niegwynebleid +178
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +35
Wiem, że materiał jedzie z #krakow do stolicy rogali. Może to jakiś Mirek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie tak jak przewidywałem ciężko - gorączka, wysypka, stan zapalny w pachwinach - i to wszystko od tego białka króliczego. Tak czy siak idziemy caly czas do przodu ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Sam miałem pobierany szpik kostny dwa razy (do autoprzeszczepu) więc walcie śmiało z pytaniami czy boli pobranie i tak dalej, odpowiem w miarę możliwości.
Miłego dnia kochani!
#prosilechoruje
#medycyna #oswiadczenie #barylkakrwi
O liscie nic nie wiedzialem, ani moja Biorczyni tez nie slyszala... Nie mniej 2miechy po dzwonilem i dowiedzialem sie potem ze jest ok i to podbudoiwało.. A tel z pytaniem o to czy moga podac moje dane jej był zaskoczeniem na całego....
@
Ale jak mówisz, że jest jak jest to decyduje się :)
@Kreation: a nie jest przypadkiem tak że to trudniejsze pobieranie jest wtedy, gdy biorcą jest dziecko? Bo ja chyba mimo wszystko z tego względu bym się poświęcił...
Dwa tygodnie temu też się zapisałem do banki dawców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ach no i dużo zdrowia i szybko wracaj do nas?
Nie wiem czy chciałbym
@lokibb: Nie, nawet najlepsza diagnostyka nie daje 100% pewności.
Przebadają Cię jak najlepiej potrafią.
@Grzesiek_astronaut: Wszystko na spokojnie, nic na siłę.
Jak zareagowałem cytuje
@enron: mówisz o przeszczepie rodzinnym pewnie, bo to jest wyjątek gdy dziecko może oddać szpik.
Matka jest przy nim (moja była jak leżałem jeszcze na pediatrii)