Wpis z mikrobloga

@Kernel_poza_kontrolo: Blokuj kształty i cienie twardymi pędzlami. Kolory oddziałują ze sobą, a Ty masz każdy z innej parafii. Poza tym skóra tak normalnie nie jest utrzymana w jednym kolorze, jej koloryt to mieszanina różnych barw o zróżnicowanym nasyceniu. Brwi wyglądają, jakby lewitowały. Iiii tak w ogóle to serdecznie polecam zapoznać się z podstawami, o których wiele początkujących zapomina albo nie chce pamiętać. :)
@zupa_z_kasztana: Tak, chociaż sa one porozrzucane po starym deviantarcie i tumblrze. Kiedyś bardzo pasjonowałam się szeroko pojmowanym digital paintingiem, potem zajęłam się "troszkę" innymi rzeczami.

tutaj jest kilka z nich, przy czym większość była tworzona z zamysłem do późniejszego przeniesienia na skórę. Z tego, co kojarzę, to nie wrzucałam na dA zdjęć ukończonych już dziarek (próbowałam swoich sił w handpoke), a tylko właśnie projekty. Bardziej aktualne rzeczy (takie jak załączony speedpainting)
m.....i - @zupazkasztana: Tak, chociaż sa one porozrzucane po starym deviantarcie i t...

źródło: comment_dmtaeD07jRcYCU5SfTXjZtAwZvS0RUQX.jpg

Pobierz