Aktywne Wpisy
Kgdygryhy +155
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
AAaa i jak to jest z tymi zabezpieczniami co do kapsułek - kupuję z danej firmy i tylko tej firmy kapsułki będą pasowały? Nie ma takich uniwersalnych?
#pytanie #kiciochpyta #prezent #kawatime #kawa #cokupic #niewiemjaktootagowac #ekspresdokawy #jedzenie
Ja piję z dolce gusto jedną dziennie. Smakuje mi , a koszt nie jest jakiś kosmiczny. Niewiele wyższy od zwykłej, dobrej kawy.
Nie mówię o latte, czy jakimś cappuccino, bo wychodzi 2x drożej.
Polecam w 100%. Są różne promocje. np ekspress za 50zł jeżeli kupisz 8 opakowań kaw. to za 200zł będziesz miał ekspres i kawy na prawie pół roku
@Mari_anna: Ciśnieniowy jest kilkakrotnie droższy.
Kiedyś piłem z kapsułek TCHIBO i bardzo źle wspominam. Niezbyt dobre.
W dolce gusto wszystkie kawy czarne to w gruncie rzeczy to samo. Nie ma znaczenia, czy kupisz espresso, espresso intenso, barista, lungo, grande aroma... to po prostu tyle samo kawy. A czy nalejesz espresso, czy przedłużysz
Kapsułki musisz brać z tej samej firmy, co ekspres. Dlatego ceny ekspresów są niskie - odbijają to sobie w cenach kawy.
Ja wolę sam
@elbankiero: Bo to jak z drukarkami atramentowymi - urządzenie tanie, zarabiają na kapsułkach. Niestety - ale jeszcze nikt nie wymyślił zamienników - nawet jeśli - to pewnie te kapsułki są jakoś opatentowane...
@Mr--A-Veed zamienników nie ma ale jest możliwość zakupu kapsułek wielokrotnego użytku do napełniania na allegro. Tylko pytanie po co wtedy kupować kapsułkowca, skoro różni się od kolbowego tylko tym, że robi gorszą kawę?
Ogólnie testowałem różne rodzaje ekspresów na kapsułki. Efekt zawsze nijaki. Jedynym plusem jest tylko wygoda.