@mixplus: Jeśli już to za tymi drzewami, między ścieżką tą za drzewami cienkimi(bliżej mostu), a tą bliżej nas( środkową), pobicie ( bez śladów krwii, ale takie do utraty przytomności), a potem zaciągnięcie w prawo i do tyłu znów na ścieżkę - tą blizej mostu i do samochodu raczej, skoro w Warcie nic nie ma. Jeśli już uciekała to nie po schodkach, a do przodu z tej małej górki, co po
@mixplus: No tylko jak to, tak bez dostępu do monitoringu? Pójdę tam, skatują mnie i porwą a na koniec okaże się, że i tak nikt nie załatwił nagrania. I marny cały mój trud :(
@i_pan_pawel: no, jak nie ma później szans na uzyskanie nagrania ze Wstęgi, to w sumie nie ma po co. Z resztą Rutek mówił że robili materiał porównawczy i postać wchodząca na schody jest wyraźnie widoczna.
@davincicode: Takich obawiam się najbardziej ( ͡°͜ʖ͡°)
Tam jest tak ciemno, że ja nie byłem w stanie nic telefonem nagrać. Stałem na tej ścieżce gdzie jest zarys postaci i nic na periscope nie było widać. A nagrywanie innym sprzętem niż kamera znad garażu to zły pomysł bo nie będzie się zgadzać kąt widzenia, jakość obrazu i miejsce w którym stoi kamera.
#ewatylman
źródło: comment_MQGZbzfD5dXsdl3iZHVuA5nLEtfSR8kR.gif
PobierzW innym miejscu pytałeś o możliwość zjazdu autem od strony Ewangelickiej. Załączam ilustrację, bo właśnie znalazłem :)
źródło: comment_vrsJpmZ6ndkNSCYiKwVbv1BZqhjk7UMM.jpg
PobierzTam jest tak ciemno, że ja nie byłem w stanie nic telefonem nagrać. Stałem na tej ścieżce gdzie jest zarys postaci i nic na periscope nie było widać. A nagrywanie innym sprzętem niż kamera znad garażu to zły pomysł bo nie będzie się zgadzać kąt widzenia, jakość obrazu i miejsce w którym stoi kamera.
No właśnie i ktoś zepsuł agentkę nam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_YgXY9pv2B1bGOQzvxLAuxgNgPTZA8xIa.jpg
Pobierzźródło: comment_Qs6vrltHCC8S19KioHqbcLItmd10fluz.jpg
Pobierz