Aktywne Wpisy

WielkiNos +359
Bal 14 letnich dziewczynek z podstawówki, a myślałam, że sylwester 40 letnich rozwódek ¯_(ツ)_/¯
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file7089257435837237352
Pobierz
WielkiNos +251
Lubicie jesc mięso i robić grilla? To znaczy, że utknęliście w średniowieczu - tak twierdzi Natalia Przybysz, która usunęła kiedyś ciążę gdyż miała za małe mieszkanie.
#polska #ojkofobia #bekazwegetarian #celebrytki #niepopularnaopinia
#polska #ojkofobia #bekazwegetarian #celebrytki #niepopularnaopinia

Media/brukowce jednogłośnie piszą, że za tydzień dowiemy się o odejściu Pepa. Mój stosunek do odejścia Pepa był obojętny, ale im więcej o tym myślę, tym bardziej mam wrażenie, że za takim trenerem jeszcze kibice Bayernu zatęsknią. Gdy spoglądam, na te ostatnie trzy sezony to nie mogę powiedzieć złego słowa o Pepie, mimo że nie byłem jego zwolennikiem, gdy przychodził do Monachium. Statystyki nie kłamią i żaden trener w ostatnim czasie nie miał takiego ratio wygranych meczy, strzelonych bramek etc.Od Guardioli oczekuje się wygrania LM. Ostatnie 2 sezony to 1/2 finału, nie ma wstydu przecież to dalej top4 sezonu. Na dzień dzisiejszy z dostępnych trenerów chyba tylko Carlo jest na podobnym poziomie co Pep. Okres przed świąteczny będzie ciekawy. Pewnie kibice #manchesterunited chętnie powitaliby Pepa, zwłaszcza po tym co o--------a Luis. Jeśli Pep podpisze kontrakt z Bayernem to na maksymalnie rok, a jeśli odejdzie to pewnie na wyspy.
@Varajin: chyba nie;) moim zdaniem carlo jest niżej od pepa i mou, który również w niedługim czasie będzie wolny:)
Bayern na pewno nie chce oddać pepa z uwagi na to, że na jego poziomie nie dostaną nikogo lepszego.
tak czy siak na wyspach są dwie drużyny do objęcia: MU i Chelsea:)
źródło: comment_VxdYIJ0w0KbhYzD1Uz9EbDIif8OjS0yo.jpg
PobierzJest takie powiedzenie - są kłamstwa, duże kłamstwa i statystyka. :)
Guardiola w Bayern wpakował jeszcze kupę kasy, zgarniając dodatkowo najlepszego napastnika ligi, grał dodatkowo w momencie, jak pozostałe silne drużyny w lidze były w kryzysie. Może i procenty były lepsze, ale nie ma co się oszukiwać BVB dwa słabsze lata, Schalke również, Bayer
jako kibic Realu, chciałbym powrotu Mourinho, Real dobrze grał za jego kadencji
@kowalale: no i wykrakałeś. głupio Ci?