@jar3cki: Właśnie skończyłem oglądać. Może jakies całkiem złe to nie było ale kompletnie nie rozumiem o co tyle hałasu. Raczej kolejnych części nie obejrzę.
@jar3cki: sam długo nie oglądałem, ale polecam. zawsze hejciłem SW, a spodobało mi się. potem jak znów marudziłem to znów oglądnąłem i znów uważałem, że filmy całkiem spoko.
d--y nie urywa, ale brakuje mi takiego kina, spokojnego, bez krwi i widowiskowych bitew (mówię o 4,5,6)
@jar3cki: nie, moim zdaniem to g---o - zaraz powiecie jak mogę tak stwierdzić skoro nie oglądałem. Jak można jarać się jakimś przereklamowanym shitem o wojnie jakiś tam robotów? Toż to domena dzieci.
@SquashPL: Nic nie musisz, ale mógłbyś przekazać to kulturalniej. Mnie np sci-fi nie pasjonuje, ale niektóre filmy mi się podobają. SW obejrzałem dwie części i jak dla mnie to dobry film. Za to Mad Max, który dostaje dobre oceny od widzów w ogóle do mnie nie trafia. Nigdy nie lubiłem gier z pokroju Herosa, Diablo i całej reszty fantastyki. Kwestia gustu, a Ty generalizujesz wszytko do dziecinnosci.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#pytanie #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez moderatora
d--y nie urywa, ale brakuje mi takiego kina, spokojnego, bez krwi i widowiskowych bitew (mówię o 4,5,6)
Oj chłopaki @adios @kravjec ;<