Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +656
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
XYZ91 +17
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
Wołam: #remont #remontujzwykopem #budowa #budujzwykopem #budowadomu
@pr0t3r: @Pommernstellung: Gazowy? A gaz skąd?
@Solitary_Man: Był w planach ekogroszek ale teraz chyba pellet się wydaje bardziejszy.
Tyle możliwości.. :D
@XTas: No taki zwykły haha. Piwnica, parter, piętro i poddasze nie używane będzie. Ocieplany będzie. Za bardzo się na tym nie znam ale mogę w planach poszukać jakiś wartości.
@RoBee: No on się fajny wydaje. Nie brudzi się tak jak eko. Spory wydatek tzn piec tak? Od ilu? Ważne żeby raczej było to jak najmniej obsługowa. Zasypać i niech samo się pali.
Jak tylko kotłowonia to tak, jak pisał @Solitary_Man: Albo wydasz trochę więcej kasy i zasypujesz co parę dni, albo mniej i później całe Twoje życie będzie się opierało na codziennym rozpalaniu pieca ;)
Jeśli miałbyś trochę więcej kasy, robisz większy remont i masz kominek, możesz zrobić ogrzewanie kominkowe do tego. Gdybyś miał gaz to przy małych domach fajna sprawa (moim zdaniem) to ogrzewanie
Wolę opcje zasypać co kilka dni.
Gaz raczej odpada bo w kuchni to gaz z butli idzie.
Przy groszku trzeba się czasem narobić, przynieść, wynieść, pozamiatać, wyczyścić w środku. Ale pellet pewnie podobnie, tylko trochę czystszy.