Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +558
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +727
#serwispc
Odłącz wszystko co zbędne i podłączaj po kolei, będziesz znał przyczynę.
wyjmij kartę włóż ponownie...
@Pipot:
@PlacekBananowy:
@darek-jg:
@inkognido:
@saper_vodiczka:
Ramy sprawdzane. Karta to gtx 260 216 sp, zasilacz to whitenergy 500W (18A na 12V - trochę mało jak na tego gtxa). Zasilacz ma 2 miesiące, wcześniej używałem ZALMANA 620W (chyba 23A na 12V). Wszystko podłączone dobrze karta nie daje oznak życia. W razie cargo procesor E8400 podniesiony na 3,6 bez zmiany napięć.
Komentarz usunięty przez autora
@battles: Dasz sobie za to rękę uciąć? 1 długie i 3 krótkie pikniecie oznaczają problem z kartą graficzną. Patrząc na to że ją dopiero co wyjmowałeś to obstawiam: źle wymieniona pasta (za mało, za dużo, źle przykręcony radiator), karta źle włożona do gniazda, nie podpięte dodatkowe zasilanie, nie podpięty wentylator. Mniej prawdopodobne to jest to że albo akurat się teraz zepsuła, albo pomogłeś jej w tym że odeszła
@battles: Uwierz mi - da się. Stąd sugestia abyś spojrzał jeszcze raz.