Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
zadzwonilem na #bagiety i okazalo sie ze yo staly numer, zepsulo sie auto, zabraklo paliwa - chca gotowki w zamian za zloto, ktore jest w realu tombakiem. w przypadkach oplacalnosci- z tylu wysiada drugi , kierowca ktory sie zatrzymal traci portfel , kase, a czasem konczy sie w--------m i utrata auta.
Takze mirki moje drogie z #mazowsze i nie tylko- uwazajcie na takie dealsy i nie zatrzynujcie sie :)
Z ciekawości po 5 min zrobiłem rundę tamtędy
1) jak z legionowa jedziesz w kierunku Józefowa, to tuż za legionowem w lasku
2) jak z legionowa do Nieporętu przez Wole Aleksandra- przy lesie, tuż przed sama miejscowością
Po takich akcjach czlowiek niechetnie sie zatrzymuje jak widzi jakiegos 'potrzebujacego', nawet