Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Opad4991 +240
#rolnikszukazony pamiętam wizytę w muzeum neonów
Gratulujemy panu prezydentowi Andrzejowi Dudzie doborowych kadr:
- Kobieta zbrojnego księcia musi się zastanowić czy godzi się na czyszczenie zbroi i tęskne machanie chusteczką, gdy ten wyrusza na wojnę. Te z kobiet, które wybierają księciów, siłą rzeczy powinny uznać ich wyższość i przewodnictwo - uważa młoda kandydatka.
A dalej jest jeszcze lepiej: - Mądry, wartościowy mężczyzna jest chlubą kobiety. Zaś jego wyższość intelektualna przyozdabia ją pełnym blaskiem. Jak pięknie jest gdy kobieta nie wie o czym
http://www.rodaknet.com/rp_zuraw_22.htm
http://www.prawica.net/arch/user/939/track
@lowca_chomikow:
Tyle miałbym jej do powiedzenia:
@otto_flick: Wszędzie? Robienie z kobiet jakiejś płci stworzonej do usługiwania mężczyzną. Do tego zwykła głupota pokazana na idiotycznej analizie faktów - ciężko, żeby kobiety miały szansę się wybić za czasów Bethovena czy Św. Tomasza z Akwinu gdy
EDIT: widziałem więcej zdjęć, już jej tak zostanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Realia są zaś takie, że bardziej są potrzebne kobiety o poglądach Żuraw, niż "wybijające się do poziomu Beethovena", bo największym problemem zachodnich społeczeństw jest brak dzietności a nie brak pracowników. Budować cywilizację mogą mężczyźni sami, rolą kobiet jest zaś zadbanie o to by w ogóle istnieli ludzie którzy w tej cywilizacji będą