Aktywne Wpisy

jan-chrzciciel +1138
Muszę się pochwalić -zacząłem prawie miesiąc temu chodzić dzień w dzień na spacery to jest mi o wiele lepiej. Odstawiłem alkohol, słodycze, nie jem zbyt dużo i psychicznie jest znośnie. Plecy nie bolą, schudłem już 3.5 kilograma i dzisiaj zrobiłem prawie 10 kilometrów i nawet tego nie odczułem.
Jestem zadowolony z siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#chwalesie #depresja #mikrokoksy dla zasięgu #gownowpis #
Jestem zadowolony z siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#chwalesie #depresja #mikrokoksy dla zasięgu #gownowpis #
Davvs +665

jak mnie załamuje wpierw narzucenie jakiejs #!$%@? technologii, a potem zmuszanie do jej używania, bo juz za pozno żeby coś zmienić... potem czlowiek z wlasnego wolnego czasu i nieprzymuszonej woli "by innym żyło się lepiej" pisze kawałek softu do poprawy sytuacji i wywalenia gówna ze źródeł, ale brak zrozumienia wygrywa z rozsądkiem i i tak wszystko idzie na marnacje... Na szczęście już niedługo.
sorry, musiałem się wyżalić :)
Przykład? Stare, mroczne czasy SVNa. Na teście działa, na produkcji nie działa. Wniosek? Coś musiałem zepsuć. Dzwoni, opierdziela, straszy i grozi. Co się okazało?
@uirapuru: Zmiana roboty?
A wcześniej napisali własny system templejtów (w kodzie html są żywcem selecty). Też używane do tej pory i "rozwijane", na szczęście tylko w części projektów.