Wpis z mikrobloga

Mircy chcialbym się wziąć za siebie, mam sporo wolnego czasu i postanowilem zacząć ćwiczyć, problem w tym, że nie wiem jak, nie mam dostępu do siłowni więc pewnie zostaje mi #crossfit ?
Jest tu ktoś kto może mi w tym troche pomóc? Chcialbym wyglądać jak normalny zdrowy czlowiek a nie tak sucho jak teraz. Jakie ćwiczenia ? Warto stosować diete? Teraz odżywiam się zdrowo ale prawdopodobnie nie uzupelniam wszystkiego tak jak powinienem.

#mirkokoksy #cwiczenia #cwiczzwykopem #silownia
Pobierz Vantrilio - Mircy chcialbym się wziąć za siebie, mam sporo wolnego czasu i postanowil...
źródło: comment_g0SWH3yGNSQ2Q4dmvdPGFs89prFMErIv.jpg
  • 13
@Vantrilio: No to zajmij się kalisteniką. Znajdź jakieś drążki. Na pewno jakieś powinny być przy szkole czy innej podobnej miejscówce. Jest dużo rozpisanych treningów z własną masą ciała. Masy na tym raczej nie zwiększysz, ale na pewno widocznie podkreślisz mięśnie a do tego solidnie zwiększysz sprawność.

Barki masz szerokie, ramiona też nie cienkie, poprawisz jeszcze klatkę i będzie dobrze. Dokup do tego jakieś hantelki i serio będzie ok.

I wyjeb ten
@Vantrilio: jeśli wiesz że zabierzesz się porządnie to kup sobie 2 małe gryfy i chociaż jedną dużą sztangę (jak się da to jeszcze drugą mniejszą łamaną), do tego zestaw obciążeń, tak do tych 100 kg na początek wystarczy. i koniecznie ławeczka z regulowanem skosem, do tego stojaki, lepiej żeby były oddzielne, ale jak będą na stałe doczepione do ławki to też jakoś ujdzie. to taki podstawowy zestaw do ćwiczeń żeby zrobić