Aktywne Wpisy
Wczoraj jako 37 latek kochałem się z 15 latką. (przypominam ze to jest wiek zgody a nie 16 jak niektórzy myślą). Panna nie pochodzi tez z „bidula czy z jakiejś chorej rodziny. Rodzice są dobrze sytuowani, ona miala ochotę przeżyć pierwszy raz z gościem który jak to określiła, potraktuje ja z szacunkiem zaangażowaniem. Z racji tego ze moja matka to skrytykowała pytam mirkow. Czy to jest chore? #zwiazki #sex
Graner +26
Jest tu ktoś kto może mi w tym troche pomóc? Chcialbym wyglądać jak normalny zdrowy czlowiek a nie tak sucho jak teraz. Jakie ćwiczenia ? Warto stosować diete? Teraz odżywiam się zdrowo ale prawdopodobnie nie uzupelniam wszystkiego tak jak powinienem.
#mirkokoksy #cwiczenia #cwiczzwykopem #silownia
Ja tu widzę robione barki, co ćwiczyłeś?
@maxprojekt: @bugg: #!$%@? z tym crossfitem w sumie, cos mi sie #!$%@?, mialem na myśli cwiczenia tylko na wlasnej masie ciała :D
Mieszkam na wsi, nie ma silki tutaj a nie mam finansowo mozliwosci dojezdzać 20km 3x w tygodniu
Barki masz szerokie, ramiona też nie cienkie, poprawisz jeszcze klatkę i będzie dobrze. Dokup do tego jakieś hantelki i serio będzie ok.
I wyjeb ten
ale tak, kalistenika albo kettle jeśli chcesz w domu. Więc albo Paul Wade albo Paweł Caculin (Pavel Tsatsuline)