Wpis z mikrobloga

Hej Mirki, moja #rozowypasek jest fanką urządzenia, które wg mnie odeszło trochę do lamusa: odtwarzacza MP3. Ma taki już dość stary i biedny odtwarzacz, który ma problemy z baterią i trochę samym sobą - zawiesza się. Trochę nie idzie jej przekonać do odtwarzania ze smartfona, na którym to ma sporo miejsca a i jakość wyjściowa dźwięku jest o niebo lepsza.

Wymyśliłem, że na #bozenarodzenie kupie jej nowy odtwarzacz - jakiś porządny. I tu pytanie: poleca ktoś jakiś? Ideologicznie nie kupuję niczego od Apple, a poza nimi kto jest dobry: Sony?

#prezenty #zakupy
  • 18
@idct: z w miarę niedrogich i dośc solidnych to iBox jeszcze całkiem sensowne odtwarzacze produkuje. Wbrew pozorom Twój rózowy nie jest wyjatkiem titaj :D
@smutna_rzaba: najlepszy byłby iPod (Classic jesli chce trzymać nieskompresowane albumy bo ma 120/160 gb pamięci, w dodatku jakość najwyższa jaką chyba można uzyskać lub shuffle jeśli chcesz malutki i tani odtwarzacz) jesli z jakiegos dziwnego powodu nie chcesz Apple to creative robi rownież całkiem niezły sprzęt i brałbym pod uwagę każdy jego model.