Aktywne Wpisy
Anonim5 +30
awe333 +64
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Mirabelki i Mirki. Czy znacie jakieś przypadki, w których to kanary PKP wykryli, że student nie jest już studentem, a jeździ jedynie z legitką, na której jest kolekcjonerska naklejka? Zastanawiam się czy to ma sens w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cernel: hmmm, tego nigdy nie widziałem, ani w regio, ani w intercity czy tym tlk międzynarodowym. Zawsze Pani/Pan Kanarek looka na naklejeczkę i cacy :D
@eugeniusz_geniusz: na gównokierunek w grudniu się nie zarejestruję :(
to dziala tak samo, jesli masz legitke z chipem, to poszukaj sobie jak go zepsuc jesli sie boisz tej "specjalnej kontroli"
Jak go zepsujesz, to nie zczytaja danych, stwierdza, ze sie cos p---------o i tyle, z reszta zdarza sie tak nawet ze sprawnymi chipami, ze