@TakTen: No na przykład ja, ale dosłownie chwileczkę - 20, może 30 bitew. Fajna gra, totalna zrzynka z WoTa plus parę autorskich pomysłów (jak na przykład Ostateczne Rozwiązanie Kwestii Artylerii czy fajny tryb PvE), graficznie dupy nie urywa (obie gry w ustawieniach maksymalnych - WoT wygląda IMO lepiej i działa o wiele szybciej, optymalizacja AW jest mocno nie teges), sterowanie nie przypadło mi do gustu (ciężko zmusić czołg do "zrobienia" tego
IMO AW ma potencjał, ale na chwilę obecną gra jest jeszcze za słaba w uszach by zagrozić pozycji WoTa - no ale wiadomo, AW ledwo co się w sumie pokazało, WoT jest na rynku od paru ładnych lat.
@mnik1: Ja dlatego gram w AW, więcej modułów, no i więcej możliwości. Póki co na T5. Na black friday wbiłęm ok. 4,000,000 i dużo reputacji.
WoT jest ograny, nie wygrasz lekkim czołgiem a tutaj jest czołg który na t9 może zadać 9k dmg na minute małym działkiem :-D magia. Artą nie grałem jeszcze póki co skupiam się na czołgach z wyrzutnią rakiet i lufą :-D BMD-1/Swingfire itp :)
@TakTen: Umówmy się, dmg na minutę jest mocno umownym i statystycznym określeniem, wszystko zależy jak poprowadzisz pojazd ;) AW wymaga odrobinę więcej wkładu własnego i zrozumienia nowych mechanik. Często ludzie przesiadają się z WoT'a i zaraz po kończą, bo spodziewali się dokładnie takiej samej mechaniki. Niestety, nawet jeśli masa rozwiązań jest podobna, to są to całkowicie różne gry, i w dalszym stadium jest to bardzo mocno odczuwalne ;)
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
IMO AW ma potencjał, ale na chwilę obecną gra jest jeszcze za słaba w uszach by zagrozić pozycji WoTa - no ale wiadomo, AW ledwo co się w sumie pokazało, WoT jest na rynku od paru ładnych lat.
WoT jest ograny, nie wygrasz lekkim czołgiem a tutaj jest czołg który na t9 może zadać 9k dmg na minute małym działkiem :-D magia. Artą nie grałem jeszcze póki co skupiam się na czołgach z wyrzutnią rakiet i lufą :-D BMD-1/Swingfire itp :)
AW wymaga odrobinę więcej wkładu własnego i zrozumienia nowych mechanik. Często ludzie przesiadają się z WoT'a i zaraz po kończą, bo spodziewali się dokładnie takiej samej mechaniki. Niestety, nawet jeśli masa rozwiązań jest podobna, to są to całkowicie różne gry, i w dalszym stadium jest to bardzo mocno odczuwalne ;)
Ale tak jak