Aktywne Wpisy
stanley___ +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
czy ktoś z was otrzymał w ostatnim czasie fotke z fotoradru od Głównego Inspektoratu Transportu Drogowego i orientuje się jak wygląda ta cała procedura w przypadku odmowy przyjęcia mandatu? Czy w ogoóle jest sens? Kiedyś nie wysyłali oni zdjęć w korespondencji, więc sprawa była prostsza, natomiast teraz zmieniły się trochę przepisy i zaczęli dołączać fotki. Szukałem info na ten temat, ale większość to tematy mało aktualne ;)
#prawojazdy #mandat #prawo #samochody #fotoradary
Z dokumnetów które od nich otrzymałem wynika, że na tym etapie nie wysyła się żadnych odrębnych pism, za wyjątkiem formularza których od nich otrzymałem.