Wpis z mikrobloga

@tomy86: ogólnie idea jest dobra, ale te konkretne (a przynajmniej identyczne z wyglądu) to straszny badziew, z cienkiego, wiotkiego plastiku są zrobione i nadają się do przechowywania jedynie lekkich rzeczy. Wypełnione do pełna solidnymi śrubami po prostu się wyłamują.
@tomy86: Mam takie, polskiej produkcji. Nie byłem w stanie na szybko znaleźć źródła. Pojemniki są niezłe, tablica jest z tworzywa i też jest wytrzymała, jednak mocowanie niezbyt pewne. Czasem idzie ząłożyć pojemnik także leży nie prawidłowo. Mimo to nigdy nic nie poleciało na glebę. @Jarek_P: Napisał że zaczepy się wyłamują. Nie spotkałem się z tym. Tak jak mówię, tablica to najsłabszy punkt tego interesu, ale nawet największy pojemnik obiążany śrubami,
@tomy86: Te są z prosperplastu i tej firmy mam swoje. kubełki wytrzymałe, tylko kiepsko się je wpina w ściankę gdy są bliskie pełna. Za małe odstępy z wysokości i jest niewygodnie.
@tomy86: Poszukaj po necie czy nie ma taniej. Fabryka jest w Wilkowicach albo Buczkowicach pod Szczyrkiem. Sklep z Białegostoku po drugiej stronie PL. Powinno gdzieś być taniej.