Wpis z mikrobloga

#elektronika #rtv #telewizja #tv
Witam, planuje kupić sobie telewizor( ͡° ͜ʖ ͡°). Słyszałem, że jutro mają być spore obniżki w #neonet i #mediaexpert, dlatego też może tam wyjdzie taniej niż przez neta. Słabo się znam na tym, więc może coś polecicie i doradzicie na co zwracać uwagę? Póki co zależy mi na tym aby był FHD oraz miał wejście HDMI, rozmiar około 48"-50", cena do 2,200zł.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Michotok: szukaj czegoś od Samsung`a. Dostaniesz minimum 3 gniazda HDMI, najlepszy SMART na rynku(intuicyjna obsługa, szybkość), przeglądarkę obsługującą flash(webtv), pełne wsparcie DLNA. Ewentualnie weź coś od Sony, jednak tutaj przeglądarka jest bezużyteczna, działa tylko z dedykowaną klawiaturą i myszką Sony, za to ma świetny PIP, PAP
  • Odpowiedz
@JoeBlade: Właśnie na SMART'cie mi nie zależy bardzo, bo wątpię, żebym tego używał tzn. wygodniej mi będzie korzystać z laptopa. Głównie zależy mi na jak najlepszej jakości obrazu.
  • Odpowiedz
@Michotok: SMART czasami się przydaje, dlatego warto w niego zainwestować, bo dostaniesz dostęp do takich serwisów jak np. ja sobie ustawiłem - Youtube, VoD TVP, IPLA, VoD Bajki, Vimeo, Eurosport, RT, Dailymotion, Gamereactor(nowości z gamedev`u). W standardzie każdego tv masz WiFi Direct, dlatego jak masz laptopa opartego na procesorze i3,i5, i7, to możesz puszczać obraz bezprzewodowo do tv.
  • Odpowiedz