@GrzegorzPorada: A o co chodzi z tym typem urody Feuera? Jest on pół azjatą czy posiadł wiedzę informatyczną by odinstalować sobie dodatkowy chromosom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Twierdź, że jesteś super lowelasem, młody, piękny, bogaty jak Dan Bilzerian. 2. Mieszkaj w kraju trzeciego świata, na wyspie gdzie ponad 25% kobiet z różowego biznesu jest seropozytywna i ok. połowa z nich jest w przedziale 20-25 lat, a świadomość o czymś takim jak HIV jest u co piątego obywatela. 3. Chwal się na stronie ze śmiesznymi obrazkami, że jedynym wartym uwagi zajęciem, któremu się tam oddajesz jest dymanie co
@Elthiryel: gdzieś to widziałem, na pewno nie wymyśliłem, nie przywłaszczam sobie takich zasług, jak @janusznowak01: to zrobił z tatarskimi informatykami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcecie mi powiedzieć, że te same służby, które w mniej niż dobę znalazły starą babę od hejterskiego komentarza w stronę Owsiaka, nie potrafią zinfiltrować grupki na Discordzie na której gówniarze rzekomo umawiają się na dźganie ludzi? I że AKURAT kilka dni temu NASK ogłosił potencjalne zagrożenie w postaci ataków? I że AKURAT teraz jest w Sejmie przepychana ustawa cyfrowa wprowadzająca tylnymi drzwiami cenzurę internetu?
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
1. Twierdź, że jesteś super lowelasem, młody, piękny, bogaty jak Dan Bilzerian.
2. Mieszkaj w kraju trzeciego świata, na wyspie gdzie ponad 25% kobiet z różowego biznesu jest seropozytywna i ok. połowa z nich jest w przedziale 20-25 lat, a świadomość o czymś takim jak HIV jest u co piątego obywatela.
3. Chwal się na stronie ze śmiesznymi obrazkami, że jedynym wartym uwagi zajęciem, któremu się tam oddajesz jest dymanie co
@janusznowak01: mój autorski tag! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ