Aktywne Wpisy

apee +20
Dajcie jakiś film na wieczór, który mnie zmieli, wywinie na lewą stronę i porzuci :)
#filmnawieczor #film
#filmnawieczor #film
chlopak_twojej_matki +663
Dajcie plusa dla Extreme, pięknego, dzielnego psiura z Patrolu Straży Granicznej, który przez niektóre środowiska nazywany jest mordercą (。◕‿‿◕。)
#neuropa #bekazlewactwa #pies #smiesznepieski
#neuropa #bekazlewactwa #pies #smiesznepieski

Mam dziwny problem. Piszę sobie komunikator internetowy. Jak na razie mam szkielet - podstawowy serwer itd. Ogólnie to serwer będzie działać na moim NAS (takie moje widzimisię) a dostęp do niego chcę zrealizować przez Manager. W tym celu, w momencie zmiany stanu (ilości podłączonych klientów przykładowo) serwer wysyła zserializowany obiekt Management zawierający kilka intowych pól - liczba podłączonych klientów itp. Manager go odbiera no i tu jest problem. Pierwsze odebranie jest ok, a potem nawet gdy dojdą nowi klienci to manager odbiera obiekt, ale wyświetla starą informację (serwer na pewno dobrze wysyła, bo mam podgląd co wysyła). Wcześniej wysyłałem serializacją Stringa i było ok, a teraz nie działa. Wygląda to tak, jakby problem był z samą klasą Management - http://pastebin.com/ibcAb02a Pomoże ktoś?
1.Uruchaiam Serwer
2.Uruchamiam Managera, łączy się z serwerem, nic na razie nie dostaje.
3.Urchamiam Klienta, Serwer wysyła do Managera obiekt klasy Management z clients=1;
4.Dodaję kolejnego klienta, serwer wysyła do Managera tak jak poprzednio, tylko, że z clients=2;
5. Manager dostaje obiekt z clients=1, a powinien z 2. Wyświetla 1 zamiast 2