Aktywne Wpisy
MyOwnWorstEnemy +950
Niektórzy "rodzice" są zajebiscie toksyczni a nawet nie zdają sobie sprawy ze swojego #!$%@?. Siedze na balkonie a pod blokiem matka z córką. Dziecko jedzie na małej hulajnodze.
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Ana77 +11
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
#bydgoszczwykoppiwo
Kiedy - piątek 20.11.2015 (czyli tydzień później)
Godzina - 20:00
Gdzie - Pomnik Walki i Męczeństwa Ziemi Bydgoskiej #bydgoszcz > potem przykładowo do http://www.strefabydgoszcz.com.pl/ ale to do ustalenia na miejscu.
obserwuj - #bydgoszczwykoppiwo
SPAM LISTA - chcesz się tu znaleźć pisz
@v3go: @Z3r0: @smirk0: @lennyface: @zmorcia: @frostdemon: @Misieeek: @nuj-ip: @maxtrosoft: @love2spooch: @Schabowy565: @janek237: @Magnetti: @wujeklistonosza: @Lubiemaliny: @illuminate: @lukasin: @Wredna_pomarancza: @AleCzemu: @kthxbye: @Fajowy_Nick: @lukpep: @Student: @JohnnyBanan @n4nowaty: @Gasikfps:
#bydgoszcz
Dodaj mnie do spamu następnym razem.
Liczę, że będzie jakaś relacja po;-)
@kawaiimaid666: ale Ty tak serio? znęcałaś się i wykorzystywałaś ją a teraz się dziwisz, że uciekła od Ciebie.
@smirk0: no to necie musiał obejść się smakiem ( ͡° ʖ̯ ͡°) to chociaż piwem napiszcie ile osób było :-P