Aktywne Wpisy
zgubiles_sie_jelonku +907
Właśnie oglądam konferencje prokuratury z Piotrkowa Trybunalskiego i wyglada na to, ze prokuratura nie ma dostepu do internetu xd Na dodatek opinia biegłego za KILKA MIESIECY. Najlepszy bylo pytanie oburzonego dziennikarza:
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
Bananek2 +151
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
#jd #chinskiecuda
@polu7: Kabel USB, wartości 0.5 $ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To wytłumacz mi dlaczego nie dostałem VATu na telefonie za 120$, z deklaracją 100$ na paczce - pieczątkę miałem na paczce, a do tego to wer Zabrze ;D
@Lanc: @aneta-waligorska-5: Ostatnio zamawiałem z aliexpress 2 przesyłki po 2 lampki na usb i nie było na nich pieczątek, nie widać też było żeby były rozmazane.