Wpis z mikrobloga

Witam mam pytanie, dziś zapisałem się na prawko w OSK i musiałem wypełnić wniosek i o-------m inbę bo pomyliłem się i podałem zły adres(miejscowość, ulica), teraz czekam na telefon gdyż mają się do mnie odezwać nt. terminów czy coś. Do czego im będzie ten wniosek będzie potrzebny?, bo nie wiem czy pójść tam osobiście aby zmienili te dane na poprawne.
#prawojazdy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fncoder_: do kontaktu. Teraz wszystko jest załatwiane przez ciebie w urzędzie przy wyrabianiu Profilu Kandydata na Kierowcę. Wszystkie dane do prawka już tam są podawane. Powinni ci w OSK powiedzieć, że przed praktyką musisz ten PKK wyrobić.
  • Odpowiedz
@tony_soprano: ok to już wiem. Czyli ten wniosek nie jest ważny tylko aby miećmoje dane ale nic z nim nie robią nie wysyłają nigdzie? i nie wiem czy pójść tam i wyjaśnic to aby zmienili o ile mogą czy to zostawić.
  • Odpowiedz
@fncoder_: ja bym przy okazji, nie wiem czy chciałoby mi się lecieć specjalnie po to. Może jakiś mail itp.? Teraz OSK dostaje od ciebie numer PKK i wypełnia w systemie czy zaliczyłeś teorię/wewnętrzny/kurs i tyle. Fajnie biurokrację zredukowali aczkolwiek troche boli, że nie można iśc tylko do OSK tylko musisz ten profil zakładać.
  • Odpowiedz