Wpis z mikrobloga

@TomdeX: z tego co czytalem ludzie uzywali dziesiatki kuponow, wiec te kupony byly tylko po to zeby ludzi nakrecic.
Po drugie tak na zdrowy rozsadek, jezeli cos nawet kosztuje $11 jest przecenione na $1.58 a nawet $0.05 jAk ktos wczesniej pisal to jest to niemozliwe zeby to byl dobry produkt. To po prostu musi buc najgorszy szajs.
Mialem okazje sprowadzac tego typu towary z Chin albo od posrednikow. Cena za
  • Odpowiedz
@Krupier: Jak można w ogóle wierzyć w takie akcje i kupować sprzęt audio z niewiadomego źródła z chin. Ja słuchawki kupuje za 40-60zl i działają może 2-3 miesiące dobrze a potem już zaczyna coś kulec... Co dopiero głośnik z chin za 11$... Ehhh
  • Odpowiedz
@Krisskow: normalnie. To co kupujesz w Polsce też jest z Chin, co dziś nie jest made in China? Kupuję to oczekuję w pełni sprawnego, nie ważne czy kosztuje 1$ czy 100$.

A słuchawki kupiłem też u majfrendów, Pistony jakieś i działają przyzwoicie już prawie rok.
  • Odpowiedz
@lukglo86: Na bazarze pod klasztorem w Kalwarii Zebrzydowskiej w czasie odpustu kupisz oryginalne tylko ze c-----e plastikowe hot wheels dla syna. A w Tokio na giełdzie wiedźmina 5 edycje kolekcjonerska. Za 10$. Ogarnijcie się ludzie, rozumiem majtki czy szlafrok ale głośniki sprowadzac z Azji za kupon to przegięcie dla mnie
  • Odpowiedz
@Krisskow: wiesz to jest głośnik do pracy, dźwięk nie musi być krystaliczny, wykonanie jest ok. Tylko ta bateria. Będzie musiał być cały czas podłączony do sieci.
  • Odpowiedz
@lukglo86: kupujesz produkt na stronie specjalizujacej sie w sprzedazy szajsu i oczekujesz jakosci.
Pozwol ze wytlumacze Ci to prosciej:
Masz pelno odpadow na magazynie, ktory jest niemozliwy do sprzedania. Co robisz?
Wystawiasz towar na gownoportalu z wymyslona cena, gownoportal oferuje znizkowe kupony dla (tutaj prosze wstawic odpowiedni przymiotnik) ludzi, ktorzy mysla ze znalezli okazje zycia. Biznes sie kreci, kasa sie zgadza wszyscy zadowoleni. Tylko glupi kupujacy sa zaskoczeni. Jednak jak
  • Odpowiedz