Aktywne Wpisy
Noicozezebowniemam +139
BrakWolnegoLoginu +963
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Mircy używa ktoś z Was telefonu Huawei P8 Lite? Zastanawiam się nad jego zakupem, przejrzałem trochę różnych testów i mam kilka pytań.
1. Czy bateria faktycznie jest tak słaba (około 8h na ładowaniu)?
2. Czy jakoś rozmów jest dobra?
3. Łapie zwiechy przy normalnym użytkowaniu (przeglądanie internetu, słuchanie muzyki, aplikacje, gry np. Heartstone)?
Byłbym wdzięczny za jakieś informacje o tym modelu. Najbardziej zależy mi na opinii osób, które go posiadają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakos rozmów jest dobra, czasem jak gada ze swoja matka to slysze co mowi xD
Telefon dziala pod miui, jest plynny i nie zamula. Jak masz jakies pytania to pytaj, zapytam jej
A nie myślałeś o Moto G 3 ?
@dzika_kaczka_bez_dzioba: a ten aparacik 13 mpx robi fajne zdjęcia?
1. Czy 8h trzyma to Ci nie powiem, jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale gdy nie siedziałem na megażernych baterię aplikacjach to nigdy mi się nie rozładował w potrzebie.
2. Nie narzekam.
3. Przy muzyce nigdy nie miałem, a internet/apki jak HS to tylko przy problemach z siecią.
No i przy wybieraniu numeru mi tylko