Pytałem się dwa dni wcześniej o wybór słuchawek. Przetestowałem u kumpla jakieś dokanałowe, ale mi się nie spodobały (dla mnie są niewygodne). Wybór padł na douszne. Chciałbym wybrać coś niedrogiego za 50-100 PLN. I teraz mam dylemat, bo wybór padł na Sennheiser MX 375, albo AKG Y10. Pytanie. Które wybrać? Albo polećcie, coś innego w tym przedziale cenowym. ( ͡°͜ʖ͡°) Użytkowanie: słuchanie muzyki ze smartfona i ogólne używanie na PC #sennheiser #akg #sluchawki #audioboners #pytanie
@Sihill_pl: @Dragonhart: @visca: Miałem dylemat w wyborze Sennheiser MX 375, czy AKG Y10. Ostatecznie wybrałem AKG - tutaj cena zadecydowała 39,99, a za Sennheisera 69,99. Mimo wszystko jestem zadowolony, po tych wszystkich philipsach i panasonicach dźwięk jest naprawdę bardzo dobry (jak na budżetowe słuchawki). Pewnie gdybym chciał mieć lepszą jakość to musiałbym wydać ponad 100 złociszy ( ͡°͜ʖ͡°)
Użytkowanie:
słuchanie muzyki ze smartfona i ogólne używanie na PC
#sennheiser #akg #sluchawki #audioboners #pytanie
Miałem dylemat w wyborze Sennheiser MX 375, czy AKG Y10. Ostatecznie wybrałem AKG - tutaj cena zadecydowała 39,99, a za Sennheisera 69,99. Mimo wszystko jestem zadowolony, po tych wszystkich philipsach i panasonicach dźwięk jest naprawdę bardzo dobry (jak na budżetowe słuchawki). Pewnie gdybym chciał mieć lepszą jakość to musiałbym wydać ponad 100 złociszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_GBUWtDbKb6khRYlZTYWZyxv2qfmmQWdx.jpg
Pobierz