Aktywne Wpisy
skąd sie wziely wasze nicki? śmiało pochwalcie sie. moj to wiadomo. (。◕‿‿◕。)
#historia #nickiminaj #pdk #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#historia #nickiminaj #pdk #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
yourgrandma +42
W ankiecie dotyczącej XXXIV edycji #wykopoweprzeboje wybraliście na kategorię przeboje folkowe. Podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
Wczoraj odprowadzałem ją do koleżanki, zaprasza mnie do "siebie". Wiadomo co się święci. A czego nie kupiłem? No właśnie. Ona chyba się trochę zirytowała ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja się zabrałem do siebie i tyle. Dzisiaj się spotkaliśmy ponownie. Ciekawe czy dzisiaj akcja się potwtórzy.
Wołam #stulejacontent #tfwnogf #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakiś ty przenikliwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Inguz: Czego nie zapominać?
Ale czy ktoś może mi powiedzieć czy sprawę mocno zawaliłem? może jakiś #rozowepaski coś powie?
Dziewczyna "nie poruchala" i troche jej zal, bo moglaby i wczoraj i dzis a tak to tylko dzis, natomiast bez gumy odpowiedzialnie oboje nie przystapiliscie do dziela, co swiadczy o rozsadku...