Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
#ateizm , #agnostycyzm albo jeszcze jakieś inne tagi...
Dodatkowo: Mucha, Pomaska, Tomczyk z PO.
Komentarz usunięty przez autora
+ Małgorzata Chmiel z PO.
Fajnie byłoby mieć kompletną listę, ślubowali bez poszukiwania wsparcia boskiej pomocy. Nie widziałem wszystkich ale odniosłem wrażenie, że w Nowoczesnej nazbierało się ich najwięcej. I dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://wyborcza.pl/1,75478,19178616,27-poslow-slubowalo-bez-boga-sprawdzilismy-ktorzy.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
-były to najczęściej kobiety
-młode kobiety
-bliżej lewej strony sali, czyli Nowoczesna
-nazwiska nadzwyczaj często brzmiały z niemiecka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W artykule piszą o 27 osobach, a wymieniają 23.