Wpis z mikrobloga

@Ziolkowski: Zapominasz, że PR w dużej części robi sobie sam polityk swoimi wypowiedziami m.in. w mediach. Macierewicz sam sobie swoimi kłamstwami i manipulacjami czarny PR wykonał na starość.
  • Odpowiedz
@Kempes: wyraźnie widzę że to co piszesz, nie wynika z merytorycznej obserwacji, ale raczej szukasz argumentacji żeby poprzeć swoje poglądy wynikające z irracjonalnej niechęci do podmiotu tej rozmowy.

Jeśli według Ciebie w sprawie śledztwa smoleńskiego wszystko było w porządku, to nie mamy o czym rozmawiać.
  • Odpowiedz
@Ziolkowski: Po powrocie do domu wrzucę ci link do tej konferencji, na której bezczelnie skłamał ten mitoman.
Ja nie twierdzę, że śledztwo przebiegało całkowicie dobrze, że p---------e że ustalenia ekspertów PKBWL to kłamstwo, jak to uważa ten pan, to jest p---------e bredni przez mitomana.
  • Odpowiedz
@Kempes: nie jestem takim znawcą jak Ty żeby móc stwierdzić co jest p----------m bredni.
Ale jakoś nie mam zaufania do frontu Niemcy - TVN - GW - PO.

Myśle że dopiero za 4 lata będzie można w miare obiektywnie ocenić działania Macierewicza. Choć to i tak mało, mam nadzieje że będzie miał 8 lat na to żeby się wykazać.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Ziolkowski: Lewaków takich jak ty zawsze prawda bardzo boli i bardzo ciężko się im pogodzić z tą prawdą bo burzy ona ich skrzywione widzenie świata.
  • Odpowiedz
@Kempes: ok. Ale musze Cie uprzedzić że jeden filmik nie zmieni moich poglądów bo nie mam 16 lat, a do tego przez 4 lata popierałem Ozjasza, a co za tym idzie jestem w stanie wiele znieść.
  • Odpowiedz