Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +139
XDDDD
Od jakiegoś roku działam na touchpadzie ale znalazłem starą(jakieś 2 lata) mysz optyczną Marki E5. Model: XG-1008 / RE01915_bk. Kiedy podłączam ją pod który kolwiek port USB jest dźwięk informacyjny, że coś zostało podłączone, w myszce zapala się dioda ale nic poza tym. Było instalowane nawet coś automatycznie ale mysz nie działa.
Próbowałem szukać jakichś sterowników po googlach ale jedyne co znalazłem i zainstalowałem to różnego rodzaju programy, które skanują twój komputer i wyszukują sterowników, które wymagają uaktualnienia.
Jakieś porady? Mysz powinna być sprawna(ostatnim razem działała:D)
#informatyka #komputery #problem #pytanie #it #itsupport
Może masz uszkodzony przewód w którymś miejscu i o ile myszka dostaje napięcie czyli świeci to ma problem z komunikacją.
Kupiłem nową mysz. Niestety nie działa. Tym razem laser w myszy funkcjonuje(czyli mysz nie jest popsuta),
Po włożeniu tego odbiornika wireless do USB rozpoczyna się automatyczne instalowanie nowego urządzenia i.... mysz dalej nie chce chodzić.
Jakieś pomysły?:( Bo mi już ręki opadywują. Próbowałem na każdym wejściu USB i bez żadnych skutków.
#it #pomocy #komputery #myszka
Dzięki za odpowiedź ale mógłbyś wyłożyć to jak dla blondynki, jestem na prawdę zielony jeśli chodzi o komputery.
Aha i popróbuj inne urządzenia, dobry sposób na sprawdzenie, co jest nie tak.
@Nasu:
Dzieki chopy! Wszystkie usb dzialaja prawidlowo.
@Grzesiek_astronaut probowal mi pomoc i robil magie na moim laptopie za pomoca programu TEAMVIEWER ale musial odejsc od kompa. Zaraz bede robil przywracanie systemu.