Wpis z mikrobloga

@bajorson: Zmień zasilacz na Thermaltake SE 530W, i zamiast tego dobierz jakiegoś Radeona 380, dużo lepsze osiągi a cena nadal taka sama. Zmień też procesor, jeśli nie chcesz dopłacać na i5 4460 i dorzuć 4gb pamięci RAM, bo 4 to w tym momencie jest już za mało.
@bajorson: ujowy zasilacz. I sam wziąłbym jak już jakieś 600W. No i płyta MicroATX? Serio? ATX bierz. W ogóle coś ty #!$%@?ł. Kupowałem kompa za tyle samo, dwa lata temu a ma lepsze parametry niż to co złożyłeś. (Też składałem na morele. I też mam GTX 660. Ta karta już nie wyrabia, bierz co innego.)
ujowy zasilacz. I sam wziąłbym jak już jakieś 600W. No i płyta MicroATX? Serio? ATX bierz. W ogóle coś ty #!$%@?ł. Kupowałem kompa za tyle samo, dwa lata temu a ma lepsze parametry niż to co złożyłeś. (Też składałem na morele. I też mam GTX 660. Ta karta już nie wyrabia, bierz co innego.)

@Drakalen: zupelnie sie nie znam na tym , ale ciesze sie że mirko mnie nakieruje na dobry
@bajorson: Jak się nie znasz to jakiegoś kumpla poproś :D Albo kup już jakiegoś gotowca jaki Morele oferuje. Możesz też spróbować złożyć takiego samego jak jakiś gotowiec i poprosić o zniżkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bajorson: 4460 jest minimalnie słabszy, ale około stówkę tańszy. Jak pisałem jeszcze wtedy, źle popatrzyłem i widziałem tylko jedną kość pamięci RAM 4gb, a dwa razy tyle dałoby dużo lepsze efekty w tej samej cenie, pomimo słabszego procka. Lepiej po prostu zostawić 4590 w takim razie (no, chyba, że sępisz na kasie i troszkę słabszy procesor nie przeszkadza Ci to bierz 4460). Pamięć RAM zmień na http://www.morele.net/pamiec-goodram-play-8gb-1600-2-4gb-cl9-gy1600d364l9-8gdc-412649/ bo w zestawie masz