Wpis z mikrobloga

Można nie lubić polaków, katolików i heteroseksualistów, ale nie musisz od razu nazywać ich najgorszymi elementami.

@informatyk15000k:

Nie jesteś zabawny pomimo żenującej i nieudacznej próby błaznowania.
Wyraźnie napisałem, że takim elementem jest ten facet, bo jest PRZESTĘPCĄ I DO TEGO RECYDYWISTĄ.
Tak jak i przeciętny "uchodźca", który zgodnie z porównaniem jest na jego poziomie.

Z wpisu wynika, że zwyrodnialcy zdarzają się nie tylko wśród uchodźców

@PaskudnyStaryRon:

Jestem tam napisane, że
@informatyk15000k:

Ale wiesz, że u nich w wielu krajach takie traktowanie kobiet JEST ABSOLUTNĄ NORMĄ ?
I to nie jest szufladkowanie, np. w Egipcie 98 % kobiet jest molestowanych.
95 % zagranicznych odwiedzających.

Albo w Pakistanie sporo ponad połowa ludzi popiera takie kary jak kamieniowanie za cudzołóstwo itp.

To co u nas jest totalną patologią tam jest NORMĄ.
I tu ironicznie wychodzi lewacka hipokryzja.

lewacy tak bardzo wspierają wielokulturowość, ale z
@Laserade: Nie padają tam sformułowania "w końcu", ani "nareszcie". Dobrze sobie zdajesz sprawę, jaki kontekst tu obowiązuje - setki znalezisk o tym, jak muzułmanie gwałcą białe kobiety. Celowo to pomijasz.

"Nie tylko piętnowani przez wykopków uchodźcy gwałcą, bo robią to też ich [wykopków] biali bracia Polacy" nie jest zdaniem równoważnym do tego: "[Wszyscy] uchodźcy są tacy sami, jak najgorsza patologia w tym kraju", co próbowałeś zasugerować w poprzednim komentarzu. To jest
@BojWhucie:

Ten uczuć, gdy z powodu ogromnej ilośći gwałtów dokonywanych przez nachodźców, lewactwo się myli, bo tyle już ich było ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To nie jest ten drugi o którym jest link.
Ten jest świeży, sprzed 2 miesięcy.

data publikacji:
Published: 06 Nov 2015 08:19 GMT+01:00

W tekście:

The attack took place two months ago at the end of the summer.

Więc trochę ci się pomyliło,
Dobrze sobie zdajesz sprawę, jaki kontekst tu obowiązuje - setki znalezisk o tym, jak muzułmanie gwałcą białe kobiety.

@PaskudnyStaryRon:

Owszem, zdaje sobie sprawę, a ty właśnie to potwierdzasz co mówię.

Na TYLE jak widzisz powyżej gwałtów dokonywanych przez "normalnych" uchodźców, którzy jak to mówi lewica są "kobietami i dziećmi" w końcu przypada jakiś dokonany przez Polaka.

I to totalnego patola recydywistę prosto z więzienia. Świetny materiał do porównania, do setek przypadków
@Laserade: Nic nie pisałem o tym, jacy są ci uchodźcy. W ogóle tego tematu nie poruszyłem. Wskazałem tylko, że nie było tam żadnego samozaorania, bo z tego wpisu nie wynikała żadna równość, co sugerujesz tu:

To oznacza, że ABSOLUTNIE NAJGORSZY ELEMENT z Polski jest równy przeciętnemu islamskiemu nachodźcy
@BojWhucie: Kto obiecywał ?
Bo chyba nie ja, z tego co widzę, to jakiś koleś coś o tym wspomina, a podać miał lewak, żeby nie wyszło na to, że jest hipokrytą.

A wyrok zapadł w tym tygodniu razem z informacją.
W Szwecji się nie podaje "na żywo" takich informacji jak u nas z powodu przewrażliwienia i obaw, że ludzie będą się "uprzedzać", tylko po fakcie generalnie.

Tak jak używa się "white