Wpis z mikrobloga

To ja nie wiem jakie antyczne metody mieliście w tych szpitalach. Przecież 1,5 metra bandaża to robiono chyba z 10 lat temu, teraz jest taki jakby tampon, który ma kilka cm nasączony czymś i tyle. Wyciąganie trwa 2 minuty. Ile dni w szpitalu?
  • Odpowiedz
@Keruuu3: No u mnie już ze dwa lata po takiej "operacji". W tym opatrunku zdarzyło mi sie kichnąć. Myślałem że mi mózg uszami wypłynie - straszne uczucie. Teraz tylko wyciągnięcie tego badziewia z nosa (dużo tego było, ale poszło sprawnie) i do domu. Podobno mniej chrapie, przestałem mieć zapalenie gardła, na które cierpiałem 3-4 razy do roku. Trzymaj się!
  • Odpowiedz
@Keruuu3: @blazejboss: @inlog: @msnrc: Koledzy doradźcie mi, mam krzywą przegrodę lewa dziurka wiecznie zapchana, wieczne gile których nie mogę wysmarkać, tylko odcharknąć :( Wyjde na zimne powietrze, wracam z chorym gadłem. Po garde wiecznei splywa wydzielina , odkrztuszam odkrztuszam odpluwam , kaszle, dramat.

Robic przegrode czy nie robic? znam 4 osoby z mojego otoecznia ktore robiły. 2 z nich mówią: gdybym wiedział jakie to
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@inlog: nie wiem napychaja ci takiego "bandazu" do nosa bardzo gleboko ale jak wyciagal to naprawde malo tego nie bylo.
@blazejboss: dzieki ja wlasnie przez to mialem katar 8 miesiecy w roku teraz mama nadzieje ze wszystko przejdzie.
  • Odpowiedz
@Keruuu3: Ja miałem robioną 2 lata temu (na NFZ żeby nie było) i miałem tampon wkładany (gotowy, kilka cm, nasączony jakimś lekiem?) a nie bandaż. W szpitalu 3 dni tylko.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mikelusss: ja leze teraz w szpitalu i straszna jest tylko pierwsza noc potem to leci jak z gorki. Po wyciagnieciu opatrunkow nic nie boli tylko troche nos zapchany. Ale jak slyszalem ze ludzie po tym juz w ogole nie mieli zadnych problemow z oddychaniem to poszedlem. Lepiej isc przecierpiec pare dni i czuć ulgę niz eie meczyc cale zycie.
  • Odpowiedz